71398 Dorriena plaža – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

64.95KM

Djeca mogu dodati zabavni nivo traženja blokova 1, 2, 3 i bacanja školjki svom svijetu iz serije LEGO® Super Mario™ uz komplet za proširenje Dorriena plaža.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71398 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71398 Dorriena plaža – komplet za proširenje možete preuzeti na ovom linku: PDF

Provozaj se po plaži s Dorrie i sakupljaj novčiće! Skoči na prijateljicu i počni istraživati. Baci zelenu školjku da pobijediš Huckit Craba, a onda potraži blokove 1, 2, 3: uništi dvorac od pijeska, kupaj se u vodoskoku i zaljuljaj stablo! Izazovi prijatelje, neka pokušaju sakupiti više novčića od tebe, a onda sastavi uzbudljivi novi nivo.

• Šarena morska razina od kockica – djeca mogu dodati izazove na plaži početnoj stazi LEGO® Super Mario™ u zabavnom kompletu za proširenje Dorriena plaža 71398.
• Sadrži 2 legendarna lika iz igre Super Mario™ – LEGO® figura Dorrie na kojoj se LEGO® Mario™ ili LEGO® Luigi™ (figure nisu dio kompleta) mogu voziti i istraživati nivo te neprijateljski Huckit Crab kojeg treba poraziti.
• Zabava bacanja školjki i traženja blokova 1, 2, 3 – tu su bacač za gađanje Huckit Craba zelenim školjkama, dvorac od pijeska, vodoskok i stablo za slaganje s funkcijama za otkrivanje blokova 1, 2, 3.
• Samostalna ili društvena igra – prijatelji i članovi porodice mogu se takmičiti u sakupljanju digitalnih novčića, a onda ponovno složiti razinu i postaviti novi izazov.
• Poklon za djecu od 6 godina i stariju – poklonite ovaj komplet od 229 dijelova kao nagradu ili rođendanski dar djeci od 6 godina i starijoj koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
• Preuredite i kombinujte – modul je visok više od 12 cm, širok 36 cm, a dubok 27 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinovati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™.
• Digitalne upute – aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, inspirativne ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kreativnost bez ograničenja – kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ donose sate zabave sakupljanja novčića i neograničene kreativne izazove širenja i ponovnog slaganja.
• Vrhunska kvaliteta, bez kompromisa – još od 1958. LEGO® kockice i dijelovi za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi se pouzdano i čvrsto spajali.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da su usklađeni sa strogim globalnim standardima za sigurnost.