75291 Death Star finalni duel
Dodaj u Listu Želja

216.95KM

LEGO® Star Wars Povratak Jedija, akcijski komplet

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 75291 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pomozi Lukeu Skywalkeru da porazi Dartha Vadera i cara Palpatinea u epskoj bitki na Zvijezdi smrti! Nadvladaj imperijsku kraljevsku gardu i uđi u carevu prijestolnu dvoranu. Izazovi Dartha Vadera na dvoboj svjetlosnim mačevima. Skoči na most, ali oprezno: mogao bi se urušiti tijekom bitke! I drži se podalje od okna reaktora. Hoće li Darth Vader spasiti svojeg sina Lukea kada car Palpatine napadne? Ti odlučuješ!

• Obožavatelji filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija mogu odglumiti legendarnu bitku svjetlosnim mačevima između Lukea Skywalkera i Dartha Vadera u prijestolnoj dvorani cara Palpatinea uz igračku za slaganje Konačni obračun na Zvijezdi smrti (75291).
• Komplet LEGO® Star Wars™ Konačni obračun na Zvijezdi smrti sadrži 5 LEGO figurica, Dartha Vadera, Lukea Skywalkera i cara Palpatinea sa svjetlosnim mačevima te 2 imperijska kraljevska stražara s visokonaponskim štapovima za poticanje na akciju borbe.
• Prijestolna dvorana može se rasklopiti za jednostavnu igru i ima mnogo zabavnih elemenata, uključujući funkciju skakanja LEGO® figurice, stubama i mostom koji se mogu sklopiti, prijestolje koje se okreće i okno reaktora.
• Komplet za slaganje Zvijezde smrti od 775 dijelova sadrži izazovan i edukativan model za djecu od 9 godina i stariju. Savršen je rođendanski poklon ili blagdanski poklon i odlično se kombinira s drugim kompletima iz serije LEGO® Star Wars™.
• Komplet za igru i slaganje sa Zvijezdom smrti visok je više od 14 cm, dug 22 cm, a širok 31 cm. Šifrom iz uputa za slaganje otključajte lik iz videoigre LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
• Baterije nisu potrebne za ovu nevjerojatnu dječju igračku za slaganje, sastavljena je samo od LEGO® kockica i pokreće je dječja mašta, pa zabavna i kreativna igra nikad ne prestaje.
• Razmišljate o kupnji ovog akcijskog kompleta iz serije Star Wars™ nekom tko nikad prije nije imao LEGO® komplete za slaganje? Nema problema. Uz njega dolaze jednostavne upute, tako da brzo mogu početi slagati sa sigurnošću Jedija.
• Kompleti iz serije LEGO® Star Wars™ vrlo su zabavni djeci (i odraslim obožavateljima) kada žele glumiti scene iz sage o Ratovima zvijezda, smišljati vlastite originalne svemirske pustolovine ili jednostavno izložiti igračke za slaganje.
• Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, tako da su čvrste te se savršeno i jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put. I to bez primjene Sile!
• LEGO® kocke i dijelove testiramo na gotovo svaki zamislivi način, pa možete biti sigurni da komplet za igru sa Zvijezdom smrti ispunjava najviše standarde sigurnosti na Zemlji, ali i u dalekim galaktikama!