71396 Clown Car Bowsera Jr. – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Mališani mogu dodati zračni izazov sakupljanja novčića početnoj stazi LEGO® Super Mario™ u kompletu za proširenje Clown Car Bowsera Jr.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71396 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71396 Clown Car Bowsera Jr. – komplet za proširenje možete preuzeti na ovom linku: PDF

Poleti visoko u zabavnom kompletu za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™. Pomozi LEGO® Mariju ili LEGO® Luigiju (figure nisu dio kompleta) da pobijede neprijateljskog Bob-omba. Zatim je vrijeme za polijetanje. Podigni Clown Car Bowsera Jr. u zrak i sakupi što više novčića!

• Zračna akcija u Clown Caru Bowsera Jr. – djeca mogu dodati zračni izazov sakupljanja novčića početnoj stazi LEGO® Super Mario™ u kompletu za proširenje Clown Car Bowsera Jr. 71396.
• Neprijatelj Bob-omb – u kompletu dolazi LEGO® figura Bob-omba za još zabavnije razine od kockica koje djeca mogu sastaviti.
• Sakupljanje novčića u letu – stavite LEGO® Marija ili LEGO® Luigija (figure nisu dio kompleta) u Junior Clown Car od kockica i letite uokolo da sakupite novčiće.
• Poklon za djecu od 6 godina i stariju – poklonite ovaj komplet od 84 dijela za praznik ili kao nagradu djeci od 6 godina i starijoj koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
• Model auta od kockica – Clown Car Bowsera Jr. visok je više od 4 cm, dug 5 cm, a širok 10 cm te se može kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™.
• Digitalne upute – popratna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, inspirativne ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Neograničene mogućnosti – kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ osmišljene su za samostalnu igru ili zabavu s obitelji i prijateljima, imaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih nivoa.
• Vrhunska kvaliteta, bez kompromisa – LEGO® elementi ispunjavaju zahtjevne standarde industrije za kvalitetu kako bismo bili sigurni da se jednostavno i sigurno spajaju.
• Dokazana sigurnost – LEGO® kockice i dijelovi za slaganje iscrpno se testiraju kako bismo bili sigurni da ispunjavaju zahtjevne globalne standarde za sigurnost.