10297 Butik Hotel
Dodaj u Listu Želja

469.95KM

Projekt za opuštanje pun zanimljivih iznenađenja!

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 10297 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Zamislite kako kvalitetno provodite vrijeme u luksuznom hotelu. Svaki je njegov detalj pomno osmišljen. Gosti dobivaju sve što žele. Sada možete sagraditi vlastito hotelsko utočište u projektu slaganja modela LEGO® Butik-hotel (10297) za odrasle. Iznenađenja iza svakog ugla Uživajte u satima posvećenima slaganju dok sastavljate pet dijelova modela. Nadahnut je raskošnom europskom arhitekturom s početka prošlog stoljeća, neobičnog je trokutastog oblika i elegantno uređen. Sastavite sobe za goste, kraljevski apartman, lobi, terasu i stubište. Poslije možete otkriti kakve se priče kriju u njima. U nekima se spominju i drugi modeli iz kolekcije LEGO modularnih građevina. Ima pet dijelova, uključujući krov s ukrasnom kupolom i prozorom te potpuno nove elemente i boje, pa će sigurno oduševiti odrasle graditelje. Dobro došli u svoj svijet Izgradite kreativnost. Izgradite koncentraciju. Izgradite vlastito arhitektonsko remek-djelo. Komplet je dio kolekcije LEGO kompleta za slaganje za odrasle.

Model za odrasle – kvalitetno provedite vrijeme dok sastavljate brojne detalje LEGO® Butik-hotela. Glamurozno je uređen i odaje počast europskoj arhitekturi s početka prošlog stoljeća.

Arhitektonski detalji – model za slaganje ima 5 dijelova s mnoštvom dizajnerskih detalja, trokutastog je oblika, a fasada i interijer detaljno su uređeni.

Mnogo elemenata za gradnju – udubite se u projekt slaganja soba za goste u hotelu, kraljevskog apartmana, lobija, terase i stubišta te susjedne umjetničke galerije i kolica za kavu.

Obilje priča – ovaj je model tek početak. Zabavite se dok otkrivate razne pustolovine u modelu hotela iz kolekcije modularne ulice LEGO®.

Slavimo 15 godina LEGO® modularnih građevina – odrasli LEGO graditelji sigurno će prepoznati sve zabavne reference na prethodne modularne građevine. Pokušajte ih otkriti.

Sadrži 7 figurica – među likovima su nosač prtljage, recepcionarka, prodavač kafe i vlasnik galerije te gosti hotela i drugo osoblje.

Dimenzije – model za izlaganje visok je više od 33 cm, širok 25 cm i dubok 25 cm.

Projekt za odrasle – LEGO® komplet dio je kolekcije kompleta za slaganje namijenjenih odraslim zaljubljenicima u slaganje koji vole dojmljiv dizajn, bogate detalje i elegantnu arhitekturu.

Kvalitetni materijali – LEGO® kockice za slaganje proizvode se od visokokvalitetnih materijala. Skladne su, kompatibilne te se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put. Tako je još od 1958.

Sigurnost zagarantovana – najvažnije su nam sigurnost i kvaliteta LEGO® dijelova. Zato ih strogo testiramo pa možete biti sigurni da je model hotela i siguran i otporan.