60266 Brod za istraživanje oceana
Dodaj u Listu Želja

279.95KM

Igračka za istraživanje oceana s mnogo elemenata za djecu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60266 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Uputi se prema otvorenom moru u moćnom brodu za istraživanje oceana iz serije LEGO® City! Pridruži se junaku televizijske serije LEGO City Adventures Harlu Hubbsu i timu istraživača na uzbudljivom istraživačkom putovanju. Uzleti sa sletne platforme i pogledaj brod iz visine u helikopteru. S pomoću dizalice broda spusti kavez za morske pse i lansiraj istraživačku podmornicu. Zatim uroni u dubine i istraži tajanstvenu olupinu broda na dnu mora!

• Komplet za igru LEGO® City Brod za istraživanje oceana (60266) s više modela savršen je poklon za mlade istraživače i ima sve što djeca trebaju za zabavno iskustvo igre koje ispunjava.
• Što je u kutiji? Model istraživačkog broda koji pluta s funkcionalnom dizalicom, kavez za morske pse, gumeni čamac, podmornica i helikopter, 8 figurica, uključujući heroja televizije LEGO® City Harla Hubbsa, te figure morskog psa i raže.
• Djeca mogu dizalicom broda spustiti podmornicu i kavez morskog psa, upravljati helikopterom i podmornicom, istraživati olupinu broda punu blaga ili se igrati unutra na zapovjednom mostu s prostorom za spavanje i istraživanje.
• Tražite igračke za djecu od 7 godina i stariju? Komplet za slaganje sjajan je poklon za praznike, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za djecu koja vole oceanska istraživanja ili za obožavatelje televizijske serije LEGO® City Adventures.
• Model istraživačkog broda visok je više od 18 cm, dug 63 cm, a širok 17 cm kada se sastavi, a olupina piratskog broda visoka je više od 16 cm, duga 13 cm, a široka 8 cm.
• Baterije nisu potrebne. Uzbudljivi komplet s više modela, uključujući model broda koji pluta, pokreću mala djeca s velikom maštom!
• Komplet za slaganje sadrži jednostavan printani priručnik za slaganje i interaktivni priručnik za slaganje Instructions PLUS za mlade graditelje. Dostupan je u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions za pametne uređaje.
• LEGO® City ponosno podržava inovativni rad udruge National Geographic Explorers koja pomaže u stvaranju boljeg svijeta za sve nas. Kompleti iz serije LEGO City Ocean uvode djecu u uzbudljivi svijet podvodnog istraživanja.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® City Ocean oblikovani su u skladu s najvišim standardima i kriterijima industrije. Tako možemo jamčiti da su LEGO kocke i dijelovi skladni, kompatibilni i da se uvijek jednostavno spajaju i razdvajaju.
• Sve kocke i dijelovi iz serije LEGO® City testiraju se u ekstremnim uvjetima kako bi svi kompleti za slaganje ispunjavali najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.