71391 Bowserov zračni brod – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

219.95KM

Sjajni Bowserov zračni brod za interaktivnu igru i izlaganje

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71391 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Djeca mogu sastaviti legendarni Bowserov zračni brod kao ukras i obogatiti igru LEGO® Super Mario™ kompletom za proširenje (71391). Brod se može postaviti u način rada za letenje ili rasklopiti u način rada za stazu, a igrači se moraju suočiti s Bowserovom mehaničkom rukom i stati na blok POW da otkriju Rokcyja Wrencha u skrovištu. (Napomena: za igru su potrebne početne staze 71360 ili 71387). Legendarni neprijatelji U kompletu su figure Kameka, Rockyja Wrencha i Goombe te početna cijev za ispaljivanje na razinu koja traje 90 sekundi. Djeca mogu igrati sama, udružiti se s prijateljima koji imaju figure LEGO® Marija ili LEGO® Luigija ili se boriti protiv njih. Potražite i upute za slaganje, kreativne ideje i druge mogućnosti u besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Neograničena zabava U kolekcionarskim kompletima igračaka iz serije LEGO Super Mario omiljeni likovi iz igre Super Mario svih obitelji dolaze u stvarni svijet, a usto su i vrhunski pokloni za male predvodnike trendova.

  • Djeca mogu sastaviti i izložiti nevjerojatni model Bowserova zračnog broda od kocaka ili ga upotrijebiti kao dio još jedne jedinstvene razine igre LEGO® Super Mario™ uz ovaj cool komplet za proširenje (71391).
  • Sadrži LEGO® figure 3 lika iz serije Super Mario™, Kameka, Rockyja Wrencha i Goombu, te blok POW i početnu cijev za ispaljivanje za početak razine i još bogatiju igru prikupljanja digitalnih novčića.
  • Zračni se brod može rasklopiti pa dobivate pristup detaljnoj unutrašnjosti. Igračise mogu suočiti s raznim izazovima, na primjer, mogu uzeti Kamekovu metlu da sruše Bowserovu mehaničku ruku ili dasku da sruše koplja.
  • LEGO® komplet igračaka od 1152 dijela prekrasan je rođendanski ili praznični poklon za djecu od 8 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
  • Komplet je odličan za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze ukompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatne novčiće.
  • Zračni brod visok je više od 30 cm, dug 35 cm, a širok 19 cm u obliku za izlaganje. Može se rasklopiti i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na razne načine.
  • Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, ideje, siguran prostor u kojem djeca mogu dijeliti ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • U kolekcionarskim kompletima igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ likovi iz igre Super Mario dolaze u stvarni svijet i donose neograničen broj zabavnih, kreativnih izazova proširenja i slaganja te interaktivnu igru.
  • LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti da su kompatibilni te da se sigurno spajaju. Tako je još od 1958.
  • LEGO® kocke i dijelove za slaganje bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju zahtjevne globalne standarde za sigurnost.