43185 Bounov čamac
Dodaj u Listu Želja

109.95KM

Dignite valove kreativnim kompletom s čamcem za škampe!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43185 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Zaplovi s Disneyjevom Sisu u ljudskom obliku! Pametni Boun upravlja čamcem koji je ujedno i restoran na vodi i vozilo za bijeg. Ulovi škampe dok ongiji tovare banane za prodaju na svoj mali čamac. Ongiji su dijelom majmuni, dijelom somovi i njih su trojica uvijek spremni na akciju. Zaveži čamac za dok i kreni u kupovinu. Kada se vratiš, provjeri što je ispod vrata na podu čamca. Spremni za pustolovine?

• Potaknite maštu obožavatelja Disneyja uzbudljivim kompletom LEGO® ǀ Disney Bounov čamac (43185). Zabavni je komplet pun elemenata i dodataka, pa potiče na kreativnu igru pretvaranja.
• Komplet je temeljen na Disneyjevu filmu Raya i posljednji zmaj, sadrži veliki čamac za lov na škampe, manji čamac i dok te lutkice Sisu u ljudskom obliku i Bouna i 3 LEGO® figure ongija.
• Komplet sadrži 3 modela uz koje će dječja mašta dobiti krila, a usto su i sjajni dodaci svim drugim kompletima iz serije LEGO® ǀ Disney Raya i posljednji zmaj koje djeca imaju za proširenje igre.
• Savršen je poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Obožavatelji Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj obradovat će se kompletu s praktičnim modelima za slaganje koji potiču na maštovitu igru pretvaranja.
• Bounov čamac pun je vrhunskih detalja, visok je više od 13 cm, dug 28 cm, a širok 8 cm. Dizajniran je tako da potakne maštu tijekom slaganja i igre, koliko god puta djeca žele.
• Istaknite se! Jedinstveni se komplet može kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Diesney.