75320 Bojni komplet sa snowtrooperima
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Djeca mogu sastaviti vojsku i odglumiti akciju iz Bitke za Hoth u filmu Ratovi zvijezda: Carstvo uzvraća udarac uz Bojni komplet sa snowtrooperima.

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 75320 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sastavi vlastitu vojsku snowtroopera iz serije LEGO® Star Wars™ i pripremi se za bitku na planetu Hothu! Opremi snowtroopere laserskim puškama, strojnicom i pištoljem. Sagradi snježni rov i ispali iz laserske strojnice E-Web na trupe Pobunjeničkog saveza. Dojuri u bitku s izviđačkim vojnikom s Hotha na imperijskom jurniku s Hotha. Možeš li povesti snowtroopere do pobjede?

• Komplet za slaganje za igru bitke – uz komplet LEGO® Star Wars™ Bojni komplet sa snowtrooperima (75320) mališani mogu sastaviti vojsku i odglumiti legendarne scene iz filma Ratovi zvijezda: Carstvo uzvraća udarac.
• Sadrži 4 LEGO® figurice – izviđačkog vojnika s Hotha i 3 snowtroopera te 2 laserske puške, lasersku strojnicu i laserski pištolj.
• Mali modeli – tu su carski jurnik s Hotha (koji se može kombinovati i s kompletom 75313 s AT-AT-om), teška strojnica E-Web koja ispaljuje elemente te snježni rov s dodatnim streljivom.
• Poklon za djecu od 6 godina i stariju – poklonite komplet od 105 dijelova djetetu koje voli film Ratovi zvijezda: Carstvo uzvraća udarac kao rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje u bilo kojem trenutku.
• Prijenosna igra – jurnik je visok više od 3 cm, dug 12 cm, a širok 3 cm. Praktični komplet lako će stati u dječji ruksak i biti spreman za igru gdje god pođu.
• Interaktivne upute za slaganje – pronađite upute u kompletu i u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions s digitalnim alatima za prikaz koji obogaćuju iskustvo slaganja.
• Kompleti za sve uzraste – uz komplete iz serije LEGO® Star Wars™ djeca i odrasli obožavatelji mogu odglumiti legendarne scene, smišljati vlastite jedinstvene priče ili jednostavno izložiti modele za slaganje.
• Visoka kvaliteta – LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije da bi se jednostavno i sigurno spajali svaki put.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.