21180 Bitka čuvar
Dodaj u Listu Želja

48.95KM

Kreativna podvodna avantura za igrače igre Minecraft®, puna poznatih likova i elemenata iz popularne igre.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21180 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Obuci se u ronioca, uskoči u okean iz Minecrafta i sagradi podvodni spomenik. U koralnom grebenu skriveno je blago. No kada čuvar i stariji čuvar proplivaju pored tebe, uzmi trozubac i pozovi tri pitoma axolotla da se obraniš od neprijateljskih bandi. Stariji čuvar zamahuje repom i lansira lasersku raketu. Hoćeš li uspjeti istražiti spomenik ili ćeš dopustiti da te čuvari uhvate?

• Podvodna avantura – LEGO® Minecraft® Bitka čuvara (21180) vodi igrače u kreativnu podvodnu misiju punu likova i elementa iz popularne igre.
• Autentična akcija – uz koralni greben za slaganje i spomenik dolaze legendarni likovi iz igre Minecraft®, ronilac, svjetlucava lignja, čuvar, stariji čuvar i 3 axolotla.
• Aktivna igra – djeca mogu sagraditi spomenik na koralnom grebenu, pronaći skriveno blago i boriti se protiv neprijatelja u pustolovini u stilu igre Minecraft® pa uživati u akciji.
• Raznovrstan poklon – komplet otvara beskrajno mnogo mogućnosti igre koja će zaokupiti i zabaviti igrače Minecrafta od 8 godina i starije.
• Beskrajne mogućnosti – maštoviti komplet igračaka visok je više od 12 cm, širok 12 cm, a dubok 7 cm.
• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i elemente od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica i elemenata.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.