10960 Belina plesna dvorana
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Bajkovita magija i razvoj kroz igru s Disneyjevom princezom Bel, Lumiereom, Cogsworthom i Mrvicom u plesnoj dvorani dvorca.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10960 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Predškolsku djecu čeka beskrajna magija iz bajki i razvoj kroz zabavu u legendarnoj sceni iz Disneyjeva filma Ljepotica i Zvijer za slaganje i igru. Mališani će uživati u odijevanju princeze Bel u zlatnu haljinu za ples, a onda prstom okrenuti plesni podij u dvorani i gledati kako Bel pleše sa čarobnim prijateljima, Lumiereom, Cogsworthom i Mrvicom.

• Legendarna scena plesa – mališani mogu stvoriti magične trenutke iz Disneyjeva filma Ljepotica i Zvijer u kompletu LEGO® DUPLO® ǀ Disney Belina plesna dvorana (10960).
• Najdraži likovi – sadrži 4 LEGO® DUPLO® figure iz omiljenog Disneyjeva filma: princezu Bel, Lumierea, Cogswortha i Mrvicu.
• Aktivna maštovita igra – mala djeca mogu obući princezu Bel u zlatnu haljinu, a onda prstom okrenuti plesni podij kako bi Bel zaplesala sa svojim čarobnim prijateljima.
• Poklon za mališane – ovo je komplet za aktivnu igru za male princeze i prinčeve, od 2 godine i starije, kojima se roditelji mogu pridružiti u dragocjenim razvojnim prekretnicama.
• Mnogo načina igre – raznoliki komplet visok je više od 19 cm, širok 12 cm, a dubok 10 cm i može se preoblikovati za još više mogućnosti maštovite igre.
• Veselo učenje – svi LEGO® DUPLO® kompleti stručno su dizajnirani, imaju zanimljive priče, mnogo boja, raznolike likove i brojne detalje uz koje će mali graditelji dobiti VELIKI prvi korak u životu.
• Kvaliteta na koju možete računati – dijelovi iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.!
• Zagarantovana sigurnost– LEGO® DUPLO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i iscrpno analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.