76220 Batman™ protiv Harley Quinn™
Dodaj u Listu Želja

34.95KM

Batman™ na motociklu protiv Harley Quinn™ na skateboardu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76220 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Harley Quinn™ sprema nestašluke na svom skateboardu. Batman™ dolazi kako bi je zaustavio, vozeći svoj moćni Batcycle™ s debelim točkovima. Caped Crusader™ lansira svoj Batarang™, a neustrašiva skateboardašica zamahuje svojim čekićem. Što se dalje događa u ovom uzbudljivom susretu? To ovisi o vama!
  • LEGO® DC Batman™ protiv Harley Quinn™ (76220) sadrži klasične likove, cool vozila i sjajne dodatke za uključivanje djece u dobi od 4 i više godina u zajedničku razvojnu igru.
  • Ovaj akcijski set za igranje na točkovima sadrži 2 popularna lika iz filmova DC superjunaka: Batmana koji vozi svoj moćni Batcycle™ i Harley Quinn koja vozi svoj skateboard, s velikim čekićem u ruci.
  • LEGO 4+ kompleti prepuni su zanimljivih detalja kako bi djeci pružili najbolje iskustvo igre. Unutar kutije svaka vrećica s kockicama sadrži kompletan model i lik koji djeca mogu odmah sastaviti za igru.
  • Velika početnička kocka za motocikl uključena je za pokretanje konstrukcije, a intuitivne upute dane su u obliku živopisnog vodiča za priču sa slikama.
  • Odlična zabava za porodicu 4+ kompleti savršen su način da odrasli podijele zabavu slaganja s mladima, bilo da su iskusni LEGO obožavatelji ili prvi put doživljavaju LEGO kockice.