75322 AT-ST™ s Hotha
Dodaj u Listu Želja

114.95KM

Obožavatelji filma Ratovi zvijezda: Carstvo uzvraća udarac obradovat će se AT-ST-u s Hotha, prvoj verziji AT-ST-a iz Bitke za Hoth od LEGO® kockica.

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 75322 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Počela je Bitka za Hoth! Pomozi Chewbacci i pobunjeničkom vojniku da se odbrane od moćnog AT-ST-a s Hotha. Izbjegavaj duge noge AT-ST-a i sakrij se od raketa na opruge. Onesposobi imperijski istraživački droid laserskom puškom pobunjeničkog vojnika i naciljaj hodač AT-ST iz Chewiejeva samostrela. Ko će pobijediti? Carstvo ili Pobunjenički savez? Ovisi o tebi!

• Prvi model AT-ST-a iz Bitke za Hoth za slaganje u seriji LEGO® Star Wars™ – uz autentični model za slaganje (75322) obožavatelji mogu izgraditi epske scene iz filma Ratovi zvijezda: Carstvo uzvraća udarac.
• Sadrži 3 LEGO® figurice i droid – tu su Chewbacca sa snježnim ukrasom, pilot AT-ST-a s Hotha i pobunjenički vojnik s Hotha, svi s oružjem, te LEGO figura imperijskog istraživačkog droida.
• Mnogo elemenata koji potiču igru – hodač AT-ST ima kabinu za figuricu kojoj se može pristupiti kroz vrata i krov koji se otvara, rotirajuću glavu kojom se upravlja volanom, dva pucača na opruge i pomične noge.
• Poklon vrhunske kvalitete za djecu od 9 godina i stariju – poklonite igračku od 586 dijelova kreativnom djetetu koje voli film Ratovi zvijezda: Carstvo uzvraća udarac kao rođendanski ili praznični poklon.
• Za igru i izlaganje – hodač AT-ST visok je više od 26 cm, dug 16 cm, a širok 13 cm i izgleda sjajno kada se izloži u pauzama od igre.
• Slaganje uz pomoć aplikacije– u kompletu dolaze upute, a u aplikaciji LEGO® Building Instructions graditelji mogu približavati, okretati i pregledavati digitalnu verziju modela za slaganje dok ga sastavljaju.
• Igračke za slaganje za sve uzraste – uz komplete iz serije LEGO® Star Wars™ djeca (i odrasli obožavatelji) mogu odglumiti legendarne scene, smišljati nove priče ili jednostavno izložiti modele za slaganje.
• Kvaliteta je zagarantovana – LEGO® kockice i dijelovi ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu kako bismo bili sigurni da se jednostavno i sigurno spajaju.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i pozorno analiziramo kako bismo bili sigurni da su usklađeni sa strogim globalnim standardima za sigurnost.