43191 Arielin čamac za proslavu
Dodaj u Listu Želja

64.95KM

Zabavan komplet za slaganje i igru, savršen za proslavu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43191 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Zaplovi i proslavi vjenčanje Disneyjeve princeze Ariele! Prva je stanica mol, gdje se ti i Ariela možete osvježiti prije plesa na rotirajućem plesnom podiju sa princom Erikom. Zatim se uputi prema kraljevskom brodu i pomozi Maxu da se ukrca i sakrije na sigurno ispod palube. Onda se popni na gornju palubu i slušaj kako Sebastian i Flounder sviraju pod morem dok brod plovi na uzbudljivo putovanje!

• Komplet 4+ LEGO® ǀ Disney Arielin čamac za proslavu (43191) pun je detalja i funkcija, pa mališani uče slagati dok se zabavljaju na proslavi Disneyjeve princeze Ariele s njezinim prijateljima.
• U kompletu se nalaze brod koji pluta, mol s lukom i okretnim plesnim podijem, podvodna muzička pozornica i 5 likova. Uz početničke kocke djeca mogu brzo složiti model, pa imaju više vremena za igru!
• Obožavatelji Disneyjeve Male sirene razveselit će se dodacima, uključujući saksofon, kost i škrinju s blagom u kojoj su prsten i trozubac. Savršen je za glumu omiljenih scena iz filma ili neograničenu igru.
• Sjajan poklon za svaki dan ili rođendanski poklon za dječake ili djevojčice od 4 godine i starije koji zaslužuju nagradu. Nagradite trud poklonom uz koji će se zabavljati satima, usvojiti vještine slaganja te razviti maštu.
• Model broda za slaganje duži je od 15 cm, što čini komplet savršenim za igru i izlaganje. Može se kombinirati sa svim LEGO® kockama, pa ga djeca mogu proširiti kada usvoje nove vještine slaganja.
• Printane su upute sjajne, ali digitalni priručnik Instructions PLUS još je sjajniji! Uz pomoć aplikacije LEGO® Building Instructions čak i mlađi graditelji mogu približiti i vizualizirati modele dok ih slažu.
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima igračaka 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.