43193 Ariel, Belle, Pepeljuga i Tianina knjiga priča
Dodaj u Listu Želja

62.95KM

Sklopivi dvorac Disneyjevih princeza za igru na putu, bilo gdje!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43193 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Kreni na avanturu kamo god želiš s jednom od omiljenih Disneyjevih princeza. Istraži dvorac i druži se s Disneyjevima Pepeljugom, Tianom, Bel i Arielom. Pridruži se Arieli u kočiji na molu ili posjeti Pepeljugu i miša Gusa pored vode. Druži se Bel i Lumiereom u knjižnici, a onda pogledaj što Tiana radi u kuhinji. Prilagodi dvorac svom ukusu zanimljivim naljepnicama!

• Potaknite kreativnu igru pretvaranja ili glumu omiljenih filmskih scena u kompletu LEGO® ǀ Disney Ariel, Belle, Pepeljuga i Tianina knjiga priča (43193). Igra počinje kada otvorite knjigu!
• Kakva vas zabava čeka u dvorcu? U ovom super kompletu dolazi knjiga koja se otvara i ima model dvorca s 2 strane, malu kočiju i naljepnice raznih oblika te mnogo pokretača igre za maštovitu zabavu.
• Tu 4 omiljena mala lika, Disneyjeve Pepeljuga, Tiana, Bel i Ariela, spremne za avanture u kompletu za slaganje, u društvu LEGO® figura Gusa, Lumierea, dupina i žabe.
• Svi obožavatelji Disneyjevih princeza od 5 godina i stariji obradovat će se ovom kompletu. Otvorite knjigu i uđite u cijeli mali svijet pun uzbudljivih detalja i elemenata koji će oduševiti svu djecu kao zabavna poslastica ili nagrada.
• Treba ga samo uzeti i igrati se! Otvorena knjiga visoka je više od 8 cm, široka 23 cm, a duboka 12 cm, što znači da je komplet dovoljno velik za nove avanture i jednostavno se može ponijeti za igru na putu.
• Želite pokloniti djeci još bogatije iskustvo slaganja? Sada možete uz digitalni priručnik Instructions PLUS! Intuitivni načini rada, kao što su približavanje, okretanje i nevidljivi način rada, vode LEGO® slaganje u digitalno doba!
• Knjiga s pričama za slaganje s Disneyjevim princezama dolazi s detaljnim lutkicama i lokacijama koje potiču na kreativnu igru u kojoj djeca usvajaju važne vještine uz mnogo pokretača igre.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.