43193 Ariel, Belle, Pepeljuga i Tianina knjiga priča
Dodaj u Listu Želja

62.95KM

Sklopivi dvorac Disneyjevih princeza za igru na putu, bilo gdje!

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 43193 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Kreni na avanturu kamo god želiš s jednom od omiljenih Disneyjevih princeza. Istraži dvorac i druži se s Disneyjevima Pepeljugom, Tianom, Bel i Arielom. Pridruži se Arieli u kočiji na molu ili posjeti Pepeljugu i miša Gusa pored vode. Druži se Bel i Lumiereom u knjižnici, a onda pogledaj što Tiana radi u kuhinji. Prilagodi dvorac svom ukusu zanimljivim naljepnicama!

• Potaknite kreativnu igru pretvaranja ili glumu omiljenih filmskih scena u kompletu LEGO® ǀ Disney Ariel, Belle, Pepeljuga i Tianina knjiga priča (43193). Igra počinje kada otvorite knjigu!
• Kakva vas zabava čeka u dvorcu? U ovom super kompletu dolazi knjiga koja se otvara i ima model dvorca s 2 strane, malu kočiju i naljepnice raznih oblika te mnogo pokretača igre za maštovitu zabavu.
• Tu 4 omiljena mala lika, Disneyjeve Pepeljuga, Tiana, Bel i Ariela, spremne za avanture u kompletu za slaganje, u društvu LEGO® figura Gusa, Lumierea, dupina i žabe.
• Svi obožavatelji Disneyjevih princeza od 5 godina i stariji obradovat će se ovom kompletu. Otvorite knjigu i uđite u cijeli mali svijet pun uzbudljivih detalja i elemenata koji će oduševiti svu djecu kao zabavna poslastica ili nagrada.
• Treba ga samo uzeti i igrati se! Otvorena knjiga visoka je više od 8 cm, široka 23 cm, a duboka 12 cm, što znači da je komplet dovoljno velik za nove avanture i jednostavno se može ponijeti za igru na putu.
• Želite pokloniti djeci još bogatije iskustvo slaganja? Sada možete uz digitalni priručnik Instructions PLUS! Intuitivni načini rada, kao što su približavanje, okretanje i nevidljivi način rada, vode LEGO® slaganje u digitalno doba!
• Knjiga s pričama za slaganje s Disneyjevim princezama dolazi s detaljnim lutkicama i lokacijama koje potiču na kreativnu igru u kojoj djeca usvajaju važne vještine uz mnogo pokretača igre.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.