21226 Art Projekat: Gradimo zajedno
Dodaj u Listu Želja

259.95KM

Započnite najbolju porodičnu aktivnost ovim kreativnim kompletom!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21226 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Nađite se s prijateljima i porodicom pa napravite nešto sjajno! Otvorite kutiju i pročitajte priručnik, razvrstajte pločice i sastavite paletu boja, a onda odaberite omiljene teme i počnite slagati. Zajedno možete napraviti predivan kolaž pojedinačnih slika, odabranih u skladu s različitim interesima ili osobnostima, a možete i prikazati legendarnu LEGO® figuricu astronauta. Vi odlučujete!

• Organizirajte najkreativnije okupljanje dojmljivim kompletom LEGO® Art Projekat: Gradimo zajedno (21226) u kojem vaše društvo dobiva mogućnost sastavljanja zabavnih slika.
• Izradite zabavne slike uz ovaj LEGO® komplet od 4000 dijelova, 9 ploča za platno na zidu, paletu boja koja se može sastaviti za organizaciju pločica, 2 jedinstvena elementa za vješanje i alat za pločice.
• Uz ovaj se komplet vaše društvo može opustiti u kreativnom projektu i uživati u zajedničkom vremenu. Komplet se može sastavljati i rastavljati beskonačno mnogo puta jer ima mnogo šarenih slika.
• Sjajan je kreativni poklon za dječake, djevojčice i obožavatelje kreativnih projekata od 7 godina i starije. Radite zajedno i napravite jedinstveni kolaž slika ili napravite djelo s LEGO® figuricom sa zvjezdanom pozadinom.
• Umjetničko djelo koje se može preoblikovati u obliku je kvadrata stranica dužine 40 cm kada ga složite, a usto je i razigrana, ali izazovna aktivnost za skupinu prijatelja ili porodicu koja voli zajedničke kreativne projekte.
• Kada otvorite kutiju, zadivit ćete se, a glavni priručnik i 9 pojedinačnih kompleta uputa za slaganje kreativna su karta koja vas vodi kroz projekt.
• Kolekcionarski modeli iz serije LEGO® Art savršeni su za strastvene kreativce koji ih mogu izložiti na zidu ili polici. Uz njih dobivate iskustvo slaganja koje ispunjava i nov način da pokažete kreativnost te otkrijete svoje pravo ja.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, gnječimo, savijamo, grijemo, izvijamo, grebemo i rastežemo kako bismo bili sigurni da umjetničko djelo za slaganje ispunjava stroge globalne standarde za sigurnost.